+420 774 383 033 info@kchpbt.cz

Mnozí z Vás si jistě všimli, že nikterak nepropagujeme (čti: nenutíme lidem) vstup do Klubu Chovatelů Pit Bull Teriérů (KCHPBT). Když jsem se ale nad tím zamyslel, tak projekty, které náš klub zastřešuje mají (skromně řečeno) celosvětový dopad a jejich bezproblémový chod je finančně náročný. Z velké části financuji tyto projekty sám – jsou to takové mé děti, které si hýčkám a tak nějak se jich nechci vzdát 😉 , ale poslední dva roky se tyto náklady vyšplhali na několik desítek tisíc ročně. Ve financování pomáhá sice nás register, ale vzhledem k nastavené cenové politice (čti: certifikáty za babku 🙂 ) se jedná o kapku v moři. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli o znovuzavedení členství v KCHPBT.

Jak jistě víte, náš klub se vydal trošku jinou cestou, než většina obdobných subjektů – ano, mohli jsme organizovat dvě showky ročně a plácat se po zádech jak jsme dobří a jak moc důležitou věc děláme pro plemeno APBT. My jsme ale zvolili cestu jinou – propagaci plemene, podporu chovatelů a majitelů těchto plemen. Z našeho pohledu je to věc velmi záslužná a vyplatí se do této činnosti investovat čas, peníze a pár hodin denně, které normální lidé prospí.

Pokud tedy chcete podpořit svým členstvím projekty našeho klubu, nic Vám v podstatě nebrání. Jedna z hlavních podmínek ale je, aby žadatel o vstup do našeho klubu dodržoval chovatelskou etiku – tzn. mimo jiné nemnožil zvířata s neznámým původem.

Roční klubový příspěvek je stanoven na částku 500,- Kč, kdy veškeré finance budou využity na pokrytí nákladů u projektů, které zastřešuje Klub Chovatelů Pit Bull Teriérů.

Členstvím v KCHPBT získáte následující výhody:

GameDogs Pedigree – plnohodnotnému členu KCHPBT se nebudou zobrazovat otravné reklamy.

APBT Online Register – jedná se o projekt, který měl zjednodušit vydávání certifikátů pro plemeno APBT u poctivých chovatelů a zároveň znepříjemnit vydávání certifikátů u množitelů a podvodníků (což se myslím i povedlo). Ačkoliv jsou ceny za certifikáty velmi nízké, jako člen KCHPBT budete mít slevu 10 procent. Při objednávání certifikátů vždy stačí uvést, že jste členem KCHPBT.

Výstavy a sportovní akce – v případě organizování sportovní akce a výstavy, či jen patronací nad takovouto akcí, má člen KCHPBT právo na zvýhodněné startovné – toto bude vždy upřesněno předem.


Poznámka: pro ty, které pohoršila má nabubřelá poznámka o celosvětovém významu našich projektů: GameDogs Pedigree (databáze rodokmenů) se může pochlubit cca 16 miliony návštěv za jeden měsíc a v době psaní tohoto článku se v databázi nachází bez pár desítek psů 217.000 psů (počet psů roste opravdu každým dnem).Návštěvníci jsou opravdu z celého světa. Ohledně APBT Online Register: vydáváme certifikáty do celého světa – USA počínaje, Thajskem konče…